TIEDOTE 13.3.2020

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi Suomen hallituksen sekä Aluehallintoviraston nuorisotoimen osaston suosituksesta, ja Alavieskan sivistys- ja hyvinvointijohtajan päätöksestä Alavieskan Nuoppari on kiinni toistaiseksi tästä päivästä pe 13.3.2020 lukien. Tämä koskee siis kaikkea nuopparitoimintaa, niin k-13 iltoja kuin MiniNuoppis-toimintaa. Tarvittaessa lisätietoja vapaa-aikaohjaaja Mari Myllylältä, puh: 044-5395267 tai mari.myllyla@edu.alavieska.fi. Toiminnan uudelleen käynnistämisestä ilmoitamme some-kanavillamme facebookissa sekä instagramissa, sekä kunnan nettisivuilla.

Alkuperäisen suosituksen mukaan tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi. Kansalaisten tulee noudattaa erityistä harkintaa ja varovaisuutta riskiryhmien kanssa asioidessa. Riskiryhmiin kuuluvat ikääntyneet tai perussairaat.

 

Nuorisotila Nuoppari sijaitsee Alavieskan Virin urheilutalon yhteydessä.

Tiloissa on alakerrassa kaksi biljardipöytää ja pingispöytä, joita pelatessa voi kuunnella musiikkia. Yläkerrassa on oleskelu- ja kerhotilat sekä keittiö, jossa voi Nuopparin aukiollessa nauttia kahvia tai omia eväitä. Ylhäällä on myös mahdollisuus käyttää tietokonetta, katsella TV:tä ja lukea lehtiä tai pelata lautapelejä ja pleikkaria. Kaikki toiminta on päihteetöntä, eikä energiajuomia sallita Nuopparin tiloissa.

Nuopparitoiminta on tarkoitettu yli 13-vuotiaille. Perjantaisin järjestetään erilaisia skaboja ja erikoisohjelmaa.

Mininuoppis on tarkoitettu 5.-6.luokan oppilaille. Toiminta vapaata, mutta paikalla on aina kaksi ohjaajaa, jotka järjestävät myös ohjattua toimintaa ajoittain.

 

Nuorisotila avoinna:

Nuoppari K-13

ma ja to klo 18 - 21
pe klo 18 - 23

Mininuoppis 5.-6.lk (13.2. - 23.4.2020, syksyn aloitus ilmoitetaan myöhemmin)

to klo 15 - 17

Seuraa instagramissa alavieskan_nuoppari, josta ajankohtaista tietoa toiminnasta ja tapahtumista.

Yhteystiedot

Nuorisotila
Pääskyntie 1
85200 Alavieska
Alavieskan Virin urheilutalo

Nuorisotilojen ohjaajat

044 - 5395 273